"Paulownia pentru Romania"este o carte scrisa in termen de cateva luni, timp ca in care au fost vizitate sute se site-uri, bibliografia studiului fiind curpins in cele 7 pagini de sfarsit.
"Paulownia pentru Romania" vine in ajutorul celor pentru care internetul nu a reprezentat o sursa de inspiratie, ca urmare a notiunilor inexacte si foarte rasfirate ce le-au iesit in cale la o simpla cautare.
In cartea de fata se vorbeste despre toate subiectele ce sunt inscrise pe coperta si nu numai.
Notiuni exacte si de inteles vin in ajutorul posibililor infiintatori de Paulownia.

vineri, 23 mai 2014

Paulownia pentru Romania

Paulownia "Arborele minune" este incepand din 2010-2011 extrem de cautat in tara noastra, in special in randul persoanelor care vor sa isi intemeieze o afacere de profil. Acest lucru il spunem ca urmare a faptului ca in strainatate, si mai nou in randul firmelor de tamplarie, interesul pentru acest lemn nu a scazut vreodata.

Numarul site-urilor web care fac referire la acest arbore a crescut simtitor, odata cu numarul persoanelor interesate. In acest mod oameni care au ca principal obiectiv comercializarea "cu sacul" a semintelor de Paulownia, ori a rasadurilor putin hranite sortite totodata esecului, au aparut ca ciupercile dupa ploaie.

In cartea "Paulownia pentru Romania" lucrurile sunt limpezite si in totalitate luminate de catre autori. Este cu adevarat o capodopera intr-o perioada in care potentialii infiintatori ai acestor plantatii, sunt bombardati cu informatii pe care acestia vor sa le auda.

In cartea Paulownia pentru Romania sunt intanlite doar adevaruri pe care oamenii incep sa le aprecieze si sa le caute. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu